Mikä Lapsuuden rakentajat Verstas on?

Verstaan tavoitteena on tukea yhteistyötä ja oppimista lasten, nuorten ja perheiden sujuvan arjen edistämiseksi.

Verstaan tarkoitus on koota yhteen tietoa ja tekijöitä, jotka ovat mukana Lapsuuden rakentajat alueellisessa oppimisverkostossa tai muuten kiinnostuneita oppimaan lisää verkoston työstä tai sen taustalla toimivista pärjäävyys- ja yhteisövaikuttavuusteorioista.

Sen lisäksi, että Verstaan tehtävänä on palvella nykyistä alueellista oppimisverkostoa sen yhteisenä “muistijälkenä”, sivusto toimii julkisena rajapintana verkoston ulkopuolisille, jotka haluavat saada lisätietoa ja oppia tekemisestä.

Verstaan ylläpidosta vastaa Itsenäisyyden Juhlavuoden Lastensäätiö Itla.

Verstas on kehittämisvaiheessa, joten kuulemme mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia! Myös ryhmätoimintoja testataan kevään 2021 aikana, joten kuulemme mielellämme palautetta! 

Verstaan ryhmistä

Verstaan keskusteluryhmät toimivat erillisellä alustalla, jonka ylläpitäjänä toimii Circle.so.

Ryhmätoiminnot on suunnattu alueellisen oppimisverkoston jäsenille sekä kaikille lapsi- ja perhepalveuiden kehittäjille. Ryhmistä osa on kaikille avoimia (yhteisövaikuttavuus ja pärjäävuus -ryhmät) ja osa työryhmille suunnattuja sisäisiä ryhmiä. Sisäisiin ryhmiin tarvitset kutsun. Ohjeet löytyvät jokaisen ryhmän Tervetuloa -välilehdeltä. Ryhmien käyttö on maksutonta.

Verstaan ryhmien tavoitteena on tukea verkottumista, yhdessä oppimista ja tiedon jakamista, sekä tallentaa oppeja matkan varrelta.

Yhteystiedot

Lapsuuden rakentajat Verstas
Mari Hirvonen: etunimi.sukunimi at itla.fi

Venla Ritola: etunimi.sukunimi at itla.fi

Karla Stenberg (perhevapaalla): etunimi.sukunimi at itla.fi

Verstaan ryhmätoiminnot
verstaantuki at itla.fi

Alueellinen oppimisverkosto
Tiina Ristikari: etunimi.sukunimi at itla.fi